четвер, 15 березня 2012 14:39

Колишнього начальника ДАІ Тернопільщини посадили за ґрати

Колишнього начальника ДАІ Тернопільщини посадили за ґрати

Прокуратура Вінницької області закінчила розслідування кримінальної справи за фактом обвинувачення колишнього начальника УДАІ у Тернопільської області Віктора Пака за фактом ДТП.

Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

Слідчий відділ прокуратури Вінницької області закінчив розслідування кримінальної справи за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася торік 31 грудня неподалік села Вільхівці Чемеровецького району Хмельницької області за участю службового автомобіля Тернопільської ОДА марки "Toyota Land Cruiser".

"Досудовим слідством встановлено, що начальник УДАІ УМВС України у Тернопільській області 31 грудня біля села Вільхівці, порушуючи правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем марки "ВАЗ-2109". Унаслідок ДТП пасажир автомобіля "ВАЗ-2109" загинув на місці події, а водій та інший пасажир цього ж авто отримали тілесні ушкодження середньої ступені важкості. Після дорожньо-транспортної пригоди водій "Toyota" залишив місце події", - розповіли у прес-центрі Генпрокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" запевняє: у ДТП на Хмельниччині винен губернатор

В ГПУ також зазначили, що винуватцю ДТП пред'явлено обвинувачення за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, - ред.) та обрано міру запобіжного заходу - взяття під варту. Справу направлено до Вищого Спеціалізованого Суду України.

Нагадаємо, 31 грудня в Хмельницькій області сталася аварія за участю автомобіля, яким користується губернатор Тернопільщини. В результаті ДТП одна людина загинула, ще двоє потрапили до лікарні.

Згодом губернатор Валентин Хоптян заперечив свою причетність до ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього начальника ДАІ Тернопільщини посадили за ґрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі