Ексклюзиви
вівторок, 25 лютого 2014 10:45

Коханка Януковича вигравала багатомільйонні тендери на оздоровлення дітей
3

Салон "Кристал спа"
Фото: nashigroshi.org
Салон "Кристал спа"
Салон "Кристал спа"

Коханка Віктора Януковича Любов Полєжай володіє шикарним салоном краси у Києві та керує благодійним фондом, який забезпечив тендерні мільйони дитячому санаторію "Славутич".

Любов Полєжай виявилась власницею салону "Кристал спа" на Оболонській набережній, 17 у Києві. Він знаходиться у кількох метрах від двокімнатної квартири Януковича, де він був офіційно прописаний на момент обрання президентом. Оболонські Липки взагалі вважаються елітною заповіддю. Окрім Януковича, на набережній облюбували нерухомість Сашко Янукович, екс-Генпрокурор Святослав Піскун, екс-голова Центрвиборчкому Сергій Ківалов.

Любов Полєжай після обрання Януковича президентом очолила благодійний фонд "Дорога майбутнього". Цей фонд перейнявся долею дитячого оздоровчого центру "Славутич" у Переяслав-Хмельницькому і у 2011 році його було реконструйовано. А після цього до табору потекли державні кошти.

Санаторій "Славутич", відремонтований за допомоги коханки президента, потім отримав понад 11,26 млн грн на тендерах державних установ. Мінсоцполітики та інші державні установи купували путівки "Славутича" в середньому по 4 тисячі гривень. Для порівняння: держава платить за путівки "Артеку" близько 5,3 тис грн.

Проте гроші, зрештою, потрапляли назад у благодійний фонд "Дорога майбутнього", якому належить 99,96% статутного капіталу "Славутича" (решту статутника має багаторічна директорка центру Ганна Клименко).

Нагадаємо, коханка Януковчича Любов Полєжай є сестрою його кухарки. Віктор Янукович офіційно не розлучений.

Зараз ви читаєте новину «Коханка Януковича вигравала багатомільйонні тендери на оздоровлення дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути