вівторок, 11 вересня 2018 15:34

Ключовий свідок у справі Зайцевої втекла до окупантів

Ключовий свідок у справі Зайцевої втекла до окупантів
Поліція не змогла знайти зниклого нарколога Олену Федірко, яка брала аналізи в обвинуваченої Олени Зайцевої. Фото - 5 канал

Поліція не змогла знайти зниклого нарколога Олену Федірко, яка брала аналізи в обвинуваченої Олени Зайцевої одразу після ДТП у центрі Харкова.

11 вересня в суді у справі про аварію суддя Віктор Попрас повідомив про результати пошуків лікаря.

За місцем проживання Федірко не з'являлася. В один із візитів поліції двері квартири відчинила сусідка. Вона відмовилася представитися, але повідомила, що Федірко 6 вересня виїхала на непідконтрольну Україні територію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Була за кордоном: з'явилися нові деталі про навчання Зайцевої в автошколі

Новий адвокат Зайцевої Євген Мельниченко повідомив, що телефонував Федірко. Один раз слухавку взяв чоловік, який сказав, що телефон у ремонті. За його словами, Федірко дійсно перебуває на непідконтрольній території. Поїхала до хворої матері, можливо, до міста Стаханов на Луганщині.

Під час засідання інший фігурант Геннадій Дронов відмовився давати свідчення на даному етапі розгляду справи.

У справі Олени Зайцевої не можуть знайти ключового свідка. Це лікар-нарколог Олена Федірко, яка проводила перше обстеження Зайцевої після аварії. Саме вона зафіксувала симптоми наркотичного сп'яніння. А потім із незрозумілих причин звільнилася з роботи і знайти її у Харкові ніхто не може. Навіть правоохоронці, які повинні її доправити до суду.

Зараз ви читаєте новину «Ключовий свідок у справі Зайцевої втекла до окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі