Ексклюзиви
вівторок, 14 листопада 2017 18:10

Клієнт супермаркету проломив голову продавцю

Клієнт супермаркету проломив голову продавцю
В одеському супермаркеті працівницю побив неврівноважений покупець. Зловмисник ударив жінку кулаком в обличчя. Фото - asn.in.ua

В одеському супермаркеті працівницю побив неврівноважений покупець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронці столичного супермаркету побили 15-річного хлопця

Унаслідок удару жінка впала на підлогу та отримала черепно-мозкову травму. Про це пише відділ комунікації Національної поліції Одеської області.

"Перебуваючи в приміщенні супермаркету в Київському районі, 42-річний місцевий житель став висловлюватися нецензурними словами на адресу працівників магазину. На зауваження присутніх чоловік не реагував. Потім зловмисник підійшов до співробітниці супермаркету і вдарив її кулаком по обличчю. Постраждала, втративши рівновагу, впала. У результаті жінку госпіталізували з діагнозом перелом тім'яної і потиличної кісток, забій головного мозку," - йдеться в повідомленні поліції.

За фактом нанесення потерпілій умисних важких тілесних ушкоджень відкрите кримінальне проовадження. Чоловікові загрожує до 8 років років в'язниці. Досудове розслідування триває.

У Києві в гіпермаркеті "Ашан" охоронці довели до нервового зриву 15-річних школярок через підозру у крадіжці. Їх звинуватили у крадіжці пилочки для нігтів.

Зараз ви читаєте новину «Клієнт супермаркету проломив голову продавцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути