понеділок, 03 серпня 2020 13:46

Київський терорист озвучив першу вимогу

Київський терорист озвучив першу вимогу
Чоловік погрожує влаштувати вибух у бізнес-центрі "Леонардо" в центрі Києва. Фото: Укрінформ

Чоловік, який в будівлі бізнес-центру "Леонардо" в центрі Києва погрожує вибухом, вимагає допуску до себе представників засобів масової інформації.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти пояснили, хто і чому здійснює теракти в Україні

"Зі злочинцем ведуться переговори, ми вимагаємо від нього здатися. Він вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав якісь інтерв'ю. Схоже, ситуація розгортається за сценарієм, як це було в Луцьку. Стратегія на сьогоднішній момент - це переговори. За підсумками переговорів будуть прийматися подальші рішення", - сказав Геращенко в прямому ефірі на телеканалі "Україна 24".

Попередньо, поліцейські встановили, що чоловікові 32 роки. Інші дані поки не розголошують.

3 серпня о 12:00 до поліції зателефонувала представниця "Універсал Банку" і повідомила, що у відділенні перебуває чоловік віком до 39 років з вибухівкою. Банк розташований у бізнес-центрі "Леонардо". Працівники банківської установи покинули приміщення, а керівниця відділення залишилася за власним бажанням. Введено в дію спеціальну поліцейську операцію "Грім".

Зараз ви читаєте новину «Київський терорист озвучив першу вимогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі