вівторок, 08 лютого 2011 20:56

Київська школа приховала смерть дитини від менінгіту

Київська школа приховала смерть дитини від менінгіту

У Святошинському районі столиці від менінгіту помер другокласник. Трагедія сталася ще 28 січня, але чиновники замовчували це до сьогодні.

За неофіційною інформацією, ще у трьох дітей підтвердили діагноз менінгіт. Батьки школярів у паніці. Вони обурені тим, що про причину смерті хлопчика їм повідомили лише через 10 днів. Натомість санітарні лікарі запевняють, причин для хвилювання немає і закривати школу на карантин було не обов'язково.

Всі класні керівники провели роз'яснювальну роботу.

"Розказали це дітям, діти прийшли додому нічого не розказали. Чому збори не провели одразу після смерті", - обурені батьки.

Лікар-епідеміолог Ольга Ваславська повідомила, що усіх дітей обстежили на наявність менінгококка, й ізолюють тих осіб, які можуть розповсюдити дану інфекцію.

Нагадаємо, у п'ятницю, 4 лютого, в школі № 219 Оболонського району Києва померла учениця 7 класу. Як повідомляється, 14-річній Марії Щуренко стало погано під час занять бігом. Вчитель одразу ж викликав "швидку допомогу", але вона приїхала запізно.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Київська школа приховала смерть дитини від менінгіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі