вівторок, 23 жовтня 2012 08:41

Київська прокуратура хоче повернути приміщення "Межигірської" гімназії в комунальну власність

Київська прокуратура хоче повернути приміщення "Межигірської" гімназії в комунальну власність
Нині будинок гімназії перебуває у власності ТОВ "КримбудЮг". Фото: podil19.org.ua

Прокуратура Подільського району столиці заявила до Господарського суду м. Києва позов про визнання недійсним інвестиційного договору з реконструкції шкільного приміщення гімназії №19 по вул. Межигірській, 14 та повернення його у комунальну власність.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Подільського району Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині "заслужений" "регіонал" привласнив пів-села із пам'ятником Шевченку

"Будинок по вул. Межигірській, 14 перебуває в комунальній власності та з 1988 р. використовується гімназією №19 для розміщення спеціалізованих класів із вивчення англійської мови. У 2010 р. між Подільською РДА та ТОВ "КримбудЮг" уклали інвестиційний договір на реконструкцію будинку. Проте, як з'ясувалося, договір на реконструкцію уклали без відома власника комунального майна - Київської міської державної адміністрації. У подальшому будинок перейшов у власність ТОВ "КримбудЮг", котрим умови інвестиційного договору не виконано та й досі не проведено жодних робіт із його реконструкції", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Київська прокуратура хоче повернути приміщення "Межигірської" гімназії в комунальну власність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі