понеділок, 05 березня 2012 08:47

Киянка вийшла з подругою поговорити і перерізала їй горлянку

Киянка вийшла з подругою поговорити і перерізала їй горлянку

В Києві після розпиття спиртних напоїв 55-річна жінка вбила свою 52-річну подругу. Обидві мали багато спільного: були киянками, однаково полюбляли випити, влізли в борги, які весь час росли.

Жінкам довелося продати квартири, і вони разом винаймали житло. Але внаслідок постійних гучних гулянок вони довго на зйомних квартирах не затримувалися. Врешті решт їм порадили жінку, яка здавала кімнату у власній квартирі. Як з'ясувалося згодом, у господині теж були проблеми зі спиртним. Тому гості та застілля були майже кожного вечора. А коли жінки бували вже добряче напідпитку, між ними часто виникали сварки. Звичайною причиною конфліктів був чоловік - молодший за них на 15 років.

Останнього разу гулянка затяглася до ранку. В якийсь момент словесна сварка виникла вже між однією з квартиранток та господинею. Подруга почала заступатися за господиню. Мовляв, вона часто і пригощає їх, і за проживання бере недорого. Але для старшої жінки наведені аргументи були непереконливі. Навпаки, вони ще більше роздратували її, і вона запропонувала подрузі вийти в іншу кімнату "на розбірки".

Словесні погрози переросли в бійку, в ході якої жінка нанесла три ножові поранення. Одне з них - в область шиї, яке й стало фатальним.

Розуміючи, що за скоєне доведеться відповідати, затримана вирішила приховати сліди злочину. Прибрала все в кімнаті, викинула знаряддя вбивства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна жінка зарізала "колишнього" і вмовила сина взяти вину на себе

На допиті у слідчого затримана намагалася перекласти провину на іншу особу. Мовляв, до потерпілої приходив чоловік, якого вона, зрозуміло, бачила вперше. Коли той пішов, вона знайшла подругу з ножовими пораненнями та викликала швидку.

Але згодом зловмисниця розповіла всі подробиці вбивства. Затримана виправдовувала себе тим, що вона вже неодноразово відбувала покарання за крадіжки. І знову повертатися до в'язниці, та ще й в такому віці, їй не хотілося.

Наразі порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Затриманій загрожує позбавлення волі до 15 років, повідомила помічник начальника Дніпровського РУ Олена Василяка.

Зараз ви читаєте новину «Киянка вийшла з подругою поговорити і перерізала їй горлянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі