субота, 20 липня 2019 18:10

Киянин торгував у мережі фальшивою валютою
3

У Києві затримали 31-річного чоловіка, який продавав  фальшиві долари та євро
Фото: kyiv.npu.gov.ua
У Києві затримали 31-річного чоловіка, який продавав  фальшиві долари та євро
У Києві затримали 31-річного чоловіка, який продавав  фальшиві долари та євро

У Києві затримали 31-річного чоловіка, який продавав фальшиві долари та євро. Покупців шукав у інтернеті. Валюту пропонував за вигідним курсом.

Злочинця взяли "на гарячому", коли продавав чергову партію фальшивок, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Чоловік хотів купити 5000 євро, спокусившись на привабливий курс. Зустрівся із продавцем на вулиці Лейпцизькій та в салоні автомобіля почали відраховувати один одному гроші. Коли потерпілий під час обміну отримав першу частину іноземної валюти - 600 євро, відразу запідозрив, що купюри мають ознаки підробки. Викликав поліцію. У зловмисника вилучили підроблену готівку. Цей чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронних органів за скоєння аналогічних правопорушень. Тож наразі розслідується чотири епізоди злочинної діяльності підозрюваного, який за аналогічним сценарієм обміняв потерпілим фальшиву валюту", - розповів старший слідчий Головного управління Національної поліції у м. Києві Сергій Руденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ заполонили фальшиві гривні

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Встановлюють інших осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження фальшивої валюти, а також остаточну кількість потерпілих від дій підозрюваного. Досудове розслідування триває. Злочинцеві загрожує до 10 років в'язниці із конфіскацією майна.

На проспекті Праці в Бердянську чоловік влаштував стрілянину. Він намагався обміняти фальшиві гроші, а коли не вийшло, то відкрив вогонь . Він поранив двох людей, але їм на допомогу прийшли друзі. Нападника затримали і побили, а потім передали в руки поліції.

Зараз ви читаєте новину «Киянин торгував у мережі фальшивою валютою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі