Ексклюзиви
пʼятниця, 20 липня 2007 16:45

Кіркоров підтримав Сердючку: "Мені соромно за Росію"

Російський естрадний виконавець Філіп Кіркоров має намір почати в Росії акцію на підтримку українського виконавця Андрія Данилка, який виступає під псевдонімом "Вєрка Сердючка".

Про це співак заявив на своїй прес-конференції в Ялті.

Коментуючи підсумки пісенного конкурсу "Євробачення-2007", Кіркоров відзначив, що найяскравішим виступом на конкурсі був вихід "Вєрки Сердючки", яка зайняла 2-е місце. "Звичайно, ми вболівали за наших дівчаток, але за Данилко я хвилювався. Особливо за ту хвилю, яка пішла після виступу. Нібито він співав "Раша гудбай"... Це несправедливо по відношенню до Андрія. Він ніколи не піде на такий дешевий хід, це людина з гумором, треба його читати між рядків, а не сприймати все "в лоб", - сказав Кіркоров.

За словами російського співака, слід віддати належне "мужності і терпінню" Данилка, який "виступив гідно, і трохи не вистачило йому до перемоги". "Мені вдвічі соромно за Росію, за те, що так поставилися після конкурсу. Але його друзі з ним, все, що треба, ми для нього зробимо. Коли з трансляції "Слов`янського базару" в Росії, де найяскравішими виступами були його виступ і Ротару, вирізають весь виступ Данилка, це дуже негарно. Ми повернемося і почнемо акцію в його підтримку", - цитує слова Кіркорова газета "Ялтинський кур`єр".

Обком

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров підтримав Сердючку: "Мені соромно за Росію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути