вівторок, 27 червня 2017 18:10

"Кинул ее в подвал как вещь", - убивця розповів, як знущався над 6-річною дівчинкою

"Кинул ее в подвал как вещь", - убивця розповів, як знущався над 6-річною дівчинкою
6-річну Аліну Васютин зґвалтував та убив місцевий мешканець. Потім кинув її тіло до підвалу. Фото — Facebook В'ячеслава Аброськіна

Затриманий за підозрою у вбивстві 6-річної Аліни Васютиної із Гірняка на Донеччині розповів жахливі подробиці того, як знущався над дитиною. Каже, якби вона не кричала, він би її не вбив.

"Кинул ее в подвал как вещь, и она все время была там", - розповів 33-річний затриманий на допиті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили фото з місця вбивства 17-річної дівчини

Вісім днів убивця спостерігав за правоохоронцями, які шукали дитину.

"Заманив її до хати, вона почала проситися додому. Закрив двері на защіпку, бо хотіла тікати. Привів у спальню, посадив на ліжко. Вона не хотіла ні мультиків, нічого, просилася до мами. Почала кричати. Я накрив її обличчя подушкою. Тоді взяв у кухні ножика, приставив справа під ребро і пирнув", - додав він.

За попередніми висновками судово-медичної експертизи, дівчинка була перед смертю зґвалтована.

Аліна Васютина 19 червня пішла в магазин за морозивом і зникла. Дитину шукали 8 діб. До пошуків залучили понад дві сотні правоохоронців, 100 нацгвардійців, кінологів, рятувальників та шахтарів. Обходили всі будинки, квартири, обстежували лісопосадки. Дівчинка була із неблагополучної родини. Окрім неї є ще троє старших дітей. Батьки зловживають алкоголем. Аліна збирала на смітниках брухт, аби купити собі їжу. Інших дітей забрали у родини.

Зараз ви читаєте новину «"Кинул ее в подвал как вещь", - убивця розповів, як знущався над 6-річною дівчинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі