пʼятниця, 20 грудня 2019 18:24

Кіберполіція викрила виробників дитячого порно, яким дітей приводили самі батьки

Кіберполіція викрила виробників дитячого порно, яким дітей приводили самі батьки
Злочинцям загрожує до 10 років ув'язнення. Фото: з відкритих джерел

Кіберполіція викрила на Дніпропетровщині злочинну групу, яка знімала та продавала порно за участю дітей віком від 9 до 13 років.

Про це повідомляє Департамент кіберполіції України.

Інформацію про поширення цих роликів поліцейські отримали від австралійських колег. До організації такої діяльності був причетний 43-річний мешканець області. Він схиляв жінок до участі їхніх дітей у зніманні таких відео за гроші.

"Так, вони особисто привозили своїх дітей до обумовлених місць розташування порностудій. Попередньо, з дітьми проводилася роз'яснювальна бесіда щодо виконання усіх вимог оператора", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Австралійські поліцейські викрили українця, який знімав порно з 11-річною донькою

Студії розташовували у сільській місцевості, а відзняте у мережі за криптовалюту передавали за допомогою засобів анонімізації.

"Оператором був організатор групи, який особисто виконував ролі у таких зйомках. Він також приймав замовлення на створення порнографічного відео за участі дітей різної статі із відповідною тематикою, інтер'єром, кількістю учасників, та інших особистих бажань замовника", - додали у кіберполіції.

Працівники запорізького відділу кіберполіції спільно зі слідчими поліції Запорізької області проводять одночасно 6 санкціонованих обшуків на території області, де розташовані порностудії та проживають учасники злочинної групи.

За створення та продаж дитячої порнографії злочинцям загрожує до 10 років ув'язнення.

На Київщині затримали 35-річного мешканця міста Українка, якого підозрюють у розбещенні 7-річної дівчинки в Обухові. Він завів дитину на технічний поверх 9-поверхівки і намагався роздягнути. Однак його сполохали свідки і викликали поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Кіберполіція викрила виробників дитячого порно, яким дітей приводили самі батьки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі