понеділок, 16 липня 2007 08:00

Караоке на Майдані виживають з Інтеру

У неділю, 15 липня, замість 447 випуску програми Караоке на майдані (з Дніпропетровська) телеканал Інтер повторив попередній 446-ий (з Харкова). Це сталося вперше за вісім з половиною років існування проекту. Всі 446 передач раніше виходили без перерви.

За словами ведучого, випуск вже був знятий, змонтований і відвезений на телеканал, але телеглядачі його так і не побачили.

Кондратюка обурило рішення каналу. "Навіть коли я був хворий, програми ніколи не виходили в повторі. Чому так трапилося - я не знаю. Оскільки я де-юре і де-факто є автором програми, то можна стверджувати, що телеканал Інтер і його керівництво, порушуючи законодавство, плює на авторське право. Поки я живий і здоровий, такі речі не можуть повторюватися, тим більше що ніяких об"єктивних причин не існує. Таким демаршем керівництво фактично витісняє мене з каналу".

Крім того, Кондратюк стверджує, що ніхто не питав його згоди на повтор програми.

Розмови про існування конфлікту між горем Кондратюком і керівництвом каналу з"явилися в пресі ще в червні.

Тоді в інтерв"ю журналу "Главред" Кондратюк заявив, що  канал повинен вирішити, чи потрібні йому проекти в справжньому вигляді, і не втручатися в творчий процес: "Якщо не влаштовують наші рейтингові показники, то так і кажіть, що справа в них, а не у форматі".

Кондратюк також стверджує, що його програма має пристойні рейтинги в Україні. "Періодично бувають сплески інших проектів, як Танці із зірками, але наш - стабільний. Його частка в середньому - більше тридцяти відсотків".

За матеріалами Телекритики
Зараз ви читаєте новину «Караоке на Майдані виживають з Інтеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі