четвер, 18 жовтня 2007 15:45

Камбоджа звинувачує російського бізнессмена у педофілії

Консульство РФ у Камбоджі не підтверджує інформацію про арешт 41-річного голови російської інвестиційної компанії "Кох Пуос Інвестмент Груп" Олександра Трофімова за підозрою у розтлінні малолітніх. Раніше про арешт оголосив генерал-майор камбоджійської поліції Біт Кімхонг.

"Поки нам не поступало ніяких сигналів про затримання російських громадян на території королівства, - повідомив завідувач консульським відділом Тімур Зевакин. - Інформацію про арешт Трофімова підтвердити не можу". У російському посольстві у Камбоджі інформацію про арешт також не підтвердили.

Раніше повідомлялося, що влада Камбоджі заарештувала російського бізнесмена за те, що він, імовірно, вступав у сексуальні зв'язки з шістьма неповнолітніми дівчатами. Голова російської інвестиційної компанії "Кох Пуос Інвестмент Груп", 41-річний Олександр Трофімов, нібито був затриманий у середу у прибережному місті Сіануквіллі.

Представники правоохоронних органів країни повідомили, що Трофімов звинувачується у злочинах сексуального характеру проти дітей і що йому загрожує від 10 до 20 років позбавлення волі. У поліції заявили, що росіянин займався сексом з п'ятьма камбоджійськими дівчатками у 2005 році, і з однією у нинішньому. Всім жертвам педофіла було від 12 до 18 років, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Камбоджа звинувачує російського бізнессмена у педофілії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі