четвер, 12 квітня 2007 11:17

Калашніков: Гриценко готує захоплення Януковича

Спецпідрозділи Міністерства оборони України готуються до захоплення уряду, Верховної Ради і до "захоплення прем`єр-міністра і кортежу, який його супроводжує", заявив на засіданні парламенту народний депутат Олег Калашніков (фракція Партії регіонів).

За його словами, сьогодні принаймні три бойові елітні групи спеціального призначення у складі 100, 150 і 80 осіб "готові виконувати задачі по захопленню Кабінету Міністрів України, Верховної Ради, здійснювати арешти депутатів – членів Коаліції національної єдності, членів уряду, а також готові здійснювати арешти на робочих місцях".

Ці дані підтверджуються тим, що проведені тренування, і ці групи обізнані про "безпосереднє розсадження депутатів в робочих кабінетах".

За його словами, вже є інформація, що "підготовлені місця, куди інтернуватимуться арештовані члени коаліції і уряду".

Депутат заявив, що міністр оборони Анатолій Гриценко не дозволив народним депутатам перевірити місця, де розташовані частини спецпідрозділів. "Фактично сьогодні три бойові підрозділи готові здійснити державний переворот і здійснити неконституційне захоплення влади", - підкреслив Калашніков.

Він звернувся до Президента України Віктора Ющенка з проханням пропустити народних депутатів на територію цих спецпідрозділів, а також не допустити використання їх для протидії Верховній Раді і Кабінету Міністрів, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Калашніков: Гриценко готує захоплення Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі