вівторок, 13 грудня 2022 14:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Яка ситуація на фронті: показали свіжі карти бойових дій в Україні

На Донбасі тривають запеклі бої: російські війська намагаються прорвати оборону Збройних сил України на кількох напрямках.

Окупанти продовжують атакувати позиції ЗСУ в районі Сватового, Кремінної (Луганська область) і Бахмута (Донецька область). В останньому населеному пункті найскладніша ситуація, повідомила британська розвідка у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW показали свіжі карти бойових дій в Україні

Водночас українські військові відповідають росіянам контрударами. Також ЗСУ продовжують атакувати тилові позиції окупантів. Під удари потрапляють скупчення ворожих військ і шляхи постачання.

Автор: twitter.com/DefenceHQ
  Окупанти продовжують атакувати позиції ЗСУ в районі Сватового, Кремінної (Луганська область) та Бахмута (Донецька область)
Окупанти продовжують атакувати позиції ЗСУ в районі Сватового, Кремінної (Луганська область) та Бахмута (Донецька область)

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала п'ятьох ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за минулу добу уразили два пункти управління та шість районів зосередження особового складу російських окупантів. А також склад паливно-мастильних матеріалів, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 13 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Яка ситуація на фронті: показали свіжі карти бойових дій в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі