середа, 13 жовтня 2021 09:43

Кагарлик-2: чинного та колишнього поліцейських звинуватили у зґвалтуванні вагітної

На Полтавщині дільничного офіцера звинуватили в зґвалтуванні.

Начебто він разом із товаришем прийшли в ніч проти 12 жовтня до жительки Лубенського району додому. І там над нею поглумилися, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"12 жовтня близько 8-ї ранку надійшло повідомлення від жительки Лубенського району про те, що вночі її зґвалтували двоє осіб. Один із чоловіків, на якого вказує потерпіла – місцевий дільничний офіцер поліції, який з 30 вересня перебував на лікарняному", - сказано в повідомленні.

Кримінальне провадження за інформацією про зґвалтування розпочали слідчі Державного бюро розслідувань, а співробітники Департаменту головної інспекції Нацполіції проводять службове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліціонери зґвалтували й побили Ірину Крашкову

Подія сталася в селі Чавельча, повідомляють джерела Gazeta.ua. Дільничний, на якого вказала потерпіла - капітан Тарас Шаповаленко. Другий - його колишній колега по службі Павло Нечепа, працював у карному розшуку.

"Вибивши двері, вони увірвалися до будинку місцевої жительки, 31-річної матері-одиначки, вагітної другою дитиною", - повідомив співрозмовник.

Інформацію підтвердив брат екснардепа Ігоря Мосійчука – Антон Мосійчук.

"Жахливе зґвалтування двома виродками-поліцейськими вагітної жінки на моїй малій батьківщині Лубенщині сколихнуло всю громаду. Тарас Шаповаленко ніби вже звільнився заднім числом. Потерпіла – Сніжана Сайко. Її госпіталізували з кровотечею до лікарні. А два виродки у формі поліції бігають селом та районом, пропонують грубі гроші, аби зам'яти цю справу і не сісти на довгий термін", - написав Мосійчук у Facebook і виклав фото поліцейського.

Автор: facebook.com/igor.mosijcuk
  Поліцейський із Полтавщини Тарас Шаповаленко, який начебто зґвалтував вагітну у неї вдома
Поліцейський із Полтавщини Тарас Шаповаленко, який начебто зґвалтував вагітну у неї вдома

Колишніх правоохоронців із Кагарлицького відділу поліції Сергія Сулиму та Миколу Кузіва підозрюють у побитті та зґвалтуванні Нелі із села Стави Кагарлицького району на Київщині у травні 2020 року. Жінку викликали свідком у справі про пограбування магазину й познущалися. Наступного дня підозрюваних затримали.

Пізніше підозру в катуваннях оголосили оперуповноваженому Євгену Трохименку, а також начальнику сектора карного розшуку й колишньому начальнику відділку поліції. Останній начебто знав про злочини й покривав підлеглих. Якщо їхню провину доведуть, можуть ув'язнити на 12 років.

Зараз ви читаєте новину «Кагарлик-2: чинного та колишнього поліцейських звинуватили у зґвалтуванні вагітної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі