четвер, 27 жовтня 2011 11:43

Каддафі перед смертю били і гвалтували кілька годин

Коли Каддафі помер, його протягли за ноги вулицями Сирта - його рідного міста, в якому він бився до останніх днів. Одночасно заколотники розправилися з чоловіками і жінками, яких знайшли в Сирті. Тіла убитих були звалені в вириті могили на околицях міста.

З'ясувалося також і нові подробиці смерті Муаммара Каддафі. Видання Global Post, яке опублікувало раніше відео розправи над лівійським лідером, розібрало його на кадри, які шокують ще більше. Тяжкопораненого Каддафі перед смертю згвалтували, пише Експрес-газета.

На опублікованих кадрах видно, що хтось із числа молодих бородатих повстанців поглумився над Каддафі, який стояв до нього спиною. Спливаючого кров'ю лівійського лідера в цей момент ведуть крізь натовп. Чоловік, що стоїть поруч, жорстоко гвалтує повернутого до нього спиною Каддафі чимось на зразок палиці. Global Post так само робить припущення, що це міг бути і ніж.

У світлі того, що зараз відомо про страшні обставини загибелі колишнього лівійського лідера, версія про ніж виглядає більш ніж переконливо. Це підтверджує і алжирське інформаційне агентство "Algeria-ISP", яке призводить жахливі подробиці останніх годин життя глави Лівійського держави. Син генерала Абу Бакра Джабера Юніса, соратника Муаммара Каддафі з часів революції 1 вересня, розповів, що спочатку Каддафі просто били і принижували, але потім багато хто став кричати: "Не вбивайте його швидко, давайте його помучимо!". Тоді один з бунтівників дістав багнет-ніж і почав тикати в Каддафі ззаду, поки інші тримали лівійського лідера за прострелені в плечах руки. Садист поколов Каддафі задній прохід, потім поступився місцем підліткам, які також почали жорстоко знущатися над Каддафі. Інші бунтівники били полоненого по обличчю, сипали в рани пісок і робили зовсім жахливі речі, про які видання вирішило за краще не писати. Тортури тривала з 9 ранку до 12 дня, причому чергу катів перевищила сотню осіб.

Зараз ви читаєте новину «Каддафі перед смертю били і гвалтували кілька годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі