середа, 23 червня 2021 14:55

Із води витягли тіла двох школярів
3

На Дніпропетровщині в річці Гачук потонув 10-річний хлопчик. Загинув, коли шукав капці
Фото: dp.dsns.gov.ua
На Дніпропетровщині в річці Гачук потонув 10-річний хлопчик. Загинув, коли шукав капці
На Дніпропетровщині в річці Гачук потонув 10-річний хлопчик. Загинув, коли шукав капці

У селі Андріївка в Синельниківському районі на Дніпропетровщині в річці Гачук зник 10-річний хлопчик 22 червня. Очевидці викликали рятувальників.

Школяра знайшли мертвим, повідомили в пресслужбі ДСНС області.

"О 16:40 рятувальники знайшли тіло хлопчика, без ознак життя, на глибині близько 2 метрів за 15 метрів від берега річки", - розповіли рятувальники.

З'ясувалося, школяр гуляв без дорослих. Коли помітив, що капці попливли, почав пірнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З води дістали тіла двох підлітків та чоловіка

А в селі Баркасово Мукачівського району на Закарпатті потонув 16-річний хлопець 22 червня. За словами очевидців, разом із друзями купався в дериваційному каналі. Добре плавати не вмів, блукав біля берега. І в один момент потрапив у кількаметрове заглиблення, кажуть у пресслужбі ДСНС Закарпаття.

"Друзі намагалися врятувати його, але безуспішно. Тоді вони побігли до дорослих, які й викликали екстрені служби", - розповіли рятувальники.

О 21:15 вони вилучили тіло 16-річного хлопця з води та передали його правоохоронцям.

У Київському водосховищі третю добу шукають тіло 36-річного чоловіка. Він потонув разом із доньками 4 і 10 років під час відпочинку поблизу села Лебедівка. Одну дитину одразу витягли свідки, але вона померла дорогою до лікарні. Тіло другої дівчинки знайшли за дві доби.

Зараз ви читаєте новину «Із води витягли тіла двох школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі