Ексклюзиви
вівторок, 06 червня 2017 14:07

Із сімейного дитячого будинку зникла дівчинка: у спаленні її тіла підозрюють опікунів

Із сімейного дитячого будинку зникла дівчинка: у спаленні її тіла підозрюють опікунів
Опікуни загубили приймну доньку, 6-річну Аміну. Підозрюють, що дівчинка померла уві сні, після чого прийомні батьки спалили її тіло та викинули рештки у водойму. Фото — Перший Криворізький

У Кривому Розі на Дніпропетровщині з дитячого будинку сімейного типу пропала 6-річна Аміна. Батьки дівчинки відразу ж звернулися в поліцію. Але як зникла дитина, мати-вихователь Тетяна Кудрявцева пояснити не може. Каже, вранці поїхали на вокзал зустрічати старшу дочку. З ними була і Аміна. За словами матері-виховательки, зникнути дівчинка могла в двох місцях - на трасі, коли попросилася в туалет, або на вокзалі.

"Вона попросилася в туалет. Ми зупинилися на узбіччі. Вона вискочила весела. Я сіла на своє місце. Я не знаю, сіла вона чи ні. Я зачинила двері. Ось на вокзалі ми помітили, що її немає", - говорить прийомна мати Тетяна Кудрявцева, йшлося в сюжеті ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині зґвалтована 13-річна дівчинка народила дитину від опікуна

Названі батьки так і не змогли згадати, де саме зникла дівчинка – у посадці чи на вокзалі.

Троє власних дітей та п'ятеро прийомних - це був взірцевий дитячий будинок сімейного типу, кажуть соцслужби. Про них знімали сюжети та активно допомагали благодійники.

Аміна – найменша - мала вроджені проблеми зі здоров'ям. Її разом із братом родина Кудрявцевих взяла до себе п'ять років тому.

Активні пошуки дівчинки тривали добу. І раптом їх зупинили. На вимогу прокуратури соціальні служби забрали з родини усіх неповнолітніх дітей, навіть кровних.

Навідати дітей матір не пускають.

Як стало відомо ТСН з власних джерел у правоохоронних органах, батько зізнався, що нібито дівчинка померла уві сні. Щоб уникнути покарання і не залишитися без виплат на вихованців, вони спалили тіло та кинули рештки у водойму. У поліції офіційно це не коментують.

Мати та її адвокат запевняють, що зізнання з чоловіка вибили.

У селищі Близнюки на Харківщині повісився 12-річний хлопець. З 2007 він виховувався у дитячому будинку сімейного типу. Мертвим його знайшла прийомна мати.

Зараз ви читаєте новину «Із сімейного дитячого будинку зникла дівчинка: у спаленні її тіла підозрюють опікунів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути