четвер, 10 січня 2013 10:12

Іноземець хотів вкоротити собі віку у Харківській області

Іноземець хотів вкоротити собі віку у Харківській області
Фото: medspravkaufa.ru

На Харківщині іноземець намагався покінчити життя самогубством, стрибнувши з моста. Про це повідомили у прес-службі УМВС в Харківській області, пише УНН.

В ході проведення перевірки працівниками Дзержинського РВ було з'ясовано, що громадянина іншої держави знайшов під мостом по вулиці Дерев'янка пересічний громадянин, який цього дня йшов через міст у справах. Зі слів свідка, він почув крик з закликом про допомогу, коли переходив місток. Чоловік одразу ж викликав лікарів швидкої допомоги та співробітників МНС. Потерпілого було направлено до лікарні, де у нього лікарі констатували закриту черепно-мозкову травму, перелом хребта та забиття черевної порожнини.

Учора , знаходячись у реанімаційному відділенні лікарні, іноземець прийшов до тями та розповів правоохоронцям, чому опинився під мостом. Як виявилося, громадянин іншої держави вирішив самостійно скоротити собі віку за низкою особистих причин. Наразі стан здоров'я доставленого стабільно тяжкий.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Рішення буде прийняти згідно з діючого законодавства.

Зараз ви читаєте новину «Іноземець хотів вкоротити собі віку у Харківській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі