неділя, 29 березня 2020 17:55

Інфікована COVID-19 жінка заразила в церкві 19 людей

Інфікована COVID-19 жінка заразила в церкві 19 людей
На Закарпатті коронавірус підтвердили у 19-х людей, які контактували в церкві з інфікованою жінкою. Фото: Укрінформ

Понад 50 людей контактували з хворою на коронавірус жителькою Мукачева у церкві.

Із них 19 - отримали позитивні тести на COVID-19. Аналізи надішлють до Києва задля підтвердження результату. Про це повідомив у Facebook в.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка, яка привезла коронавірус на Буковину, записала відео з вибаченнями

"Усі контакті особи перебувають у режимі самоізоляції з 23 березня. Стан здоров'я усіх інфікованих – під контролем сімейних лікарів. У разі погіршення їх госпіталізують до інфекційних лікарень. Аби підтвердити захворювання, біоматеріали надішлють до Києва у лабораторію МОЗ", - повідомив Гетманенко.

Додав що перша інфікована жінка знаходиться на лікуванні в Обласній інфекційній лікарні в Ужгороді. Її стан задовільний.

У Мукачево Закарпатської області зафіксували перший випадок зараження коронавірусом 23 березня. Covid-2019 виявили у 68-річної жінки, чоловік якої повернувся з Італії. Чоловік знаходився на самоізоляції, проте жінка відвідала церкву 20 та 21 березня.

Зараз ви читаєте новину «Інфікована COVID-19 жінка заразила в церкві 19 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі