субота, 21 березня 2015 09:38

Імітація перемир'я закінчилась: терористи включили "Гвоздики", "Гради" і танки

Імітація перемир'я закінчилась: терористи включили "Гвоздики", "Гради" і танки

Російсько-терористичні війська перестали імітувати дотримання Мінських угод.

Так, упродовж останньої доби бойовики відкрито використовували для обстрілу позицій українських військ ствольну артилерію і РСЗВ. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук нардеп від "Народного фронту", керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Зокрема, в районі Бахмутськой траси терористами були використані БМ-21 "Град" (зафіксована робота 2-х РСЗВ). Також противник здійснив обстріли з 120-мм мінометів, танків, гаубиць Д-30 і САУ 2С1 "Гвоздика". Більша частина обстрілів припали на Донецький і Приморський напрямки (н.п. Авдіївка, Опитне, Новотроїцьке, Орловське, Чармалик).

Також більше 5-ти обстрілів зі стрілецької зброї та важкого піхотного озброєння зафіксовано на Артемівському напрямку, де терористи намагалися змусити українські підрозділи відійти від займаних ними передових позицій.

"Крім обстрілів, формування російсько-терористичних військ зробили спроби наступальних дій. Зокрема, після обстрілу в районі н.п. Опитне група терористів чисельністю до взводу за підтримки мінометів атакувала передові позиції українських військ. Бойове зіткнення тривало більше 6-ти годин, після чого бойовики відійшли на вихідний рубіж", - зазначає Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Імітація перемир'я закінчилась: терористи включили "Гвоздики", "Гради" і танки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі