понеділок, 23 вересня 2019 20:00

Їхав на репетицію: розповіли про загиблих у страшній аварії на Одещині

Їхав на репетицію: розповіли про загиблих у страшній аварії на Одещині
17-річний Марк Редькін із Великодолинстького загинув у маршрутці дорогою до Одеси. Фото - facebook.com/nataliorg

В аварії з маршруткою та вантажівкою під Одесою загинули 9 людей.

Наймолодший - Марк Редькін. Хлопцеві було 17 років. Він із багатодітної родини. Того дня їхав на репетицію із Великодолинського в Одесу. Добре грав на гітарі та ударних.

"Цей юнак був дуже талановитий, дуже любив музику. Був лідером молодіжної групи при церкві. Крім того, що грав на гітарі і барабанах, керував звуко-режисерським пультом. Складно повірити, що його більше немає серед нас", - розповів кореспондентові Gazeta.ua Роман Медяник із благодійного фонду "Добрий самарянин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна аварія під Одесою: що відомо про стан потерпілих

Поховають хлопця на кладовище "Молодіжне" у Великодолинському 24 вересня.

Також серед загиблих – 18-річна Христина Саустян. Мріяла стати дизайнером.

Ще один загиблий – 42-річний Андрій Щербицький. Відомо, що напередодні трагедії вперше став батьком. Їхав у пологовий будинок, аби побачити первістка.

21 вересня між селами Нова Долина і Прилиманське під Одесою зіткнулися маршрутка, що їхала в Одесу та вантажівка, яка поверталася з обласного центру. Загинули дев'ять людей. Ще четверо зазнали травм. Винуватцем аварії став водій вантажівки. Він вилетів на зустрічну смугу. З якої причини – слідство поки не встановило.

Зараз ви читаєте новину «Їхав на репетицію: розповіли про загиблих у страшній аварії на Одещині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі