вівторок, 03 вересня 2019 13:56

"Хто тут сирота?" - жінка напала на квартиранток, коли ті захотіли виїхати

"Хто тут сирота?" - жінка напала на квартиранток, коли ті захотіли виїхати
Розлючена жінка била сироту спочатку руками, а потім ногою в живіт. Фото: скріншот з відеоролику

У Львові власниця квартири ногами побила дівчат, які винаймали у неї житло.

На відео, яке знімала під час інциденту одна зі студенток, видно, як розлючена жінка кричить і нецензурно лається при своїй матері та доньці, повідомляє 24 канал.

Спочатку власниця квартири свариться з другом дівчат на вулиці. Далі заходить до квартири та, розкидаючи їхні речі, починає бити квартиранток.

Матір власниці квартири намагається стримати розлючену доньку. Жінка звинувачує студенток, що ті нібито "перетворили житло на бордель" і зіпсували їй меблі. На згадку про заяву до поліції про побиття відповідає: "Мені по**й твоя заява, тварь погана".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік і жінка жорстоко побили своїх дітей

Зі слів матері хлопця, який чекав на подруг надворі, власниця квартири розлютилась, бо дівчата вирішили переїхати на іншу квартиру. Його студентки покликали, щоб допоміг перевезти речі.

16-річна та 17-річна подружки орендували цю квартиру на вул. Богдана Хмельницького 3 липня, коли приїхали вступати до Львова до училища. Мали винаймати її протягом 2-х років. Та пізніше знайшли квартиру на Сихові, яка ближче до навчального закладу.

Коли дівчата попередили, що будуть з'їжджати, до них без попередження прийшла матір власниці. Вимагала, щоб студентки негайно залишили квартиру, попри проплату до 3 вересня. Згодом приїхала сама власниця.

Спочатку господиня налетіла на хлопця, роздерла нігтями йому руку. Потім прийшла до дівчат та одразу запитала: "Хто з вас сирота?".

За словами матері хлопця, дівчинка, яку власниця особливо била, - кругла сирота. Нещодавно у неї помер батько, лишилася бабуся. Ймовірно, знущалася саме з неї, бо ніхто не заступиться.

Власниця злощасної квартири на Богдана Хмельницького вже написала до поліції заяву на дівчат. Звинувачує їх у псуванні меблів і речей у квартирі. Батьки і рідні дівчат також написали заяву на власницю квартири за побиття.

У жительки Кривого Рогу Лариси Копійко соціальні служби 24 лип­ня забрали синів 3-річного ­Артема та Богдана, 7 років.

Про постійні крики і плач із двору повідомили сусіди.

Зараз ви читаєте новину «"Хто тут сирота?" - жінка напала на квартиранток, коли ті захотіли виїхати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі