четвер, 15 жовтня 2020 13:16

Хотіли переправити спирт у Молдову: прикордонники знайшли під водою трубопровід

Хотіли переправити спирт у Молдову: прикордонники знайшли під водою трубопровід
Шланг проходив під водою у напрямку кордону з Молдовою. Фото: dpsu.gov.ua

В Одеській області прикордонники Подільського загону виявили трубопровід контрабандистів. Через нього ті, ймовірно, планували незаконно переправити через кордон спирт або ж інші рідини. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну доставили рекордну партію кокаїну

"Поліетиленову трубу діаметром 32 мм було знайдено в очереті біля берега Кучурганського водосховища, що на Одещині. Шланг проходив під водою у напрямку кордону з Молдовою. Кінець шланга було закрито заглушкою, будь-яких характерних запахів з нього не відчувалося, тому можна стверджувати, що трубопровід лише готували для можливого використання", – йдеться в повідомленні.

Наразі військовослужбовці з георадаром обстежують ділянку Ізмаїльського загону.

У пункті пропуску "Грем'яч" прикордонники Чернігівського загону натрапили на цікаву знахідку в автобусі. Він прямував із Києва до Москви. За порожнім сидінням автобуса правоохоронці виявили мінерал зеленого кольору діаметром 15 см та вагою 900 г. Водій автобуса не зміг пояснити, звідки там взялася знахідка. Тому її вилучили та передали працівникам ДФС.

Зараз ви читаєте новину «Хотіли переправити спирт у Молдову: прикордонники знайшли під водою трубопровід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі