вівторок, 04 грудня 2018 12:00

Хотіла приз: касирка пошти заявила про розбійний напад

Хотіла приз: касирка пошти заявила про розбійний напад
У одному з сіл Катеринопільського району Черкащини касирка пошти вкрала 60 тис. грн. Фото - Волинська Правда

У одному з сіл Катеринопільського району на Черкащині касирка пошти вкрала 60 тис. грн. Щоб приховати злочин, заявила до поліції про розбійний напад.

Під час перевірки поліцейські встановили її причетність до привласнення коштів, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Жінка повідомила, що до відділення зайшло 2 невідомих чоловіків. Погрожуючи пістолетом, забрали 60 тис. грн, які були в касі поштового відділення. Після чого зникли в невідомому напрямку. Спілкуючись з жінкою - оператором почтової служби, правоохоронці звернули увагу на деякі неточності в її розповіді. Після ретельної перевірки стало зрозуміло, що нападу на відділення не було, а кошти були присвоєні оператором відділення", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У працівників Укрпошти викрали 200 тис. грн та спалили автомобіль

Жінка у вчиненому зізналася. Розповіла, що отримала повідомлення, буцімто виграла автомобіль. Щоб забрати приз, вона повинна внести певну суму коштів. Незважаючи на попередження рідних, що так діють шахраї, жінка прийняла рішення виконувати умови розіграшу. Не маючи таких грошей, почала їх брати з каси відділення, проте покласти назад не мала змоги. Тому і вигадала історію про нібито напад невідомих осіб.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження. Жінку можуть ув'язнити на 4 роки.

У Вітовському районі на Миколаївщині 46-річна листоноша вкрала пенсії 8 пенсіонерів, близько 20 тис.грн. Викрити крадійку допоміг чоловік, який поскаржився на пошту, що не отримав свої гроші. Листоноша пояснила, що пенсії вона нібито випадково губила 2 дні поспіль. Але керівництву не повідомляла, боючись втратити роботу. Тому підробила підписи пенсіонерів про отримання ними грошей.

Зараз ви читаєте новину «Хотіла приз: касирка пошти заявила про розбійний напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі