середа, 30 вересня 2020 20:58

Хороша мати, зразкова сім'я: що розповіли про жінку, яка застрелила дітей

Хороша мати, зразкова сім'я: що розповіли про жінку, яка застрелила дітей
У Львівській області знайшли застреленими жінку та двох дітей. Підозрюють, жінка вбила доньок 6 і 9 років. І вкоротила віку собі. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Жінку, яка у селі Велика Волосянка у Львівській області начебто застрелила доньок, а потім вбила себе, - звали Юліана Лепех.

Трагедія сталася у відпочинковому комплексі "Каскад", який належить родині. Їхня садиба користувалася попитом у туристів. Місцеві кажуть, що навіть під час карантину база не була порожньою. Про сім'ю кажуть, що вона була зразковою. А Юліана – гарною й дбайливою матір'ю.

"Це шок. Повірити не можна в таке. Сім'я шанована, прекрасна, зразкова можна сказати. Жили в достатку. Не цуралися допомогти людям, що потрібно. Вона тут з доньками завжди була. Дітки доглянуті, охайні. Чоловік живе у Львові, сюди навідувався", - розповів кореспондентові Gazeta.ua сусід Василь Гарас.

За іншою інформацією Юліана начебто була розлучена. Старша донька Вероніка навчалася у ліцеї в сусідньому селі Стрілка. Останні 2 тижні не відвідувала навчання через застуду. Молодша Моніка ходила в дитячий садок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти намагалися втекти: нові подробиці вбивства матір'ю своїх доньок

"Знаю маму з татом, і бабусю. Старша донька навчалася в 3-му класі. Бездоганна дівчинка. Нею дуже гарно опікувалися. Маму знаю з найкращого боку- ввічлива, вихована, доглянута, сучасна мама. Нічого не могло передбачати трагедію", - каже директор ліцею Ярослав Циб.

Уже відомо, що у ніч вбивства Юліана була з доньками в одній кімнаті. Спершу вона начебто вистрілила в одну доньку. Постріл розбудив іншу дівчинку, яка намагалася сховатися від мами за ліжком. Але жінка відсунула ліжко та все ж вистрілила в голову другій доньці. Після цього випустила кулю в себе. Постріли почули туристи, які викликали поліцію.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що Юліанна мала певні психічні проблеми і кілька років тому проходила лікування у Львівські обласній психіатричній лікарні. Але офіційно на обліку там не перебувала. Останнім часом у жінки начебто були нав'язливі думки.

Тіла 38-річної жительки одного з сіл Старосамбірського району і її доньок з вогнепальними пораненнями виявили на території відпочинкового комплексу 29 вересня близько 22.30. Зброю поліцейські вилучили та відправили на експертизу. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Хороша мати, зразкова сім'я: що розповіли про жінку, яка застрелила дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі