пʼятниця, 27 жовтня 2017 15:05

Хлопець зарізав одногрупника та його матір

Хлопець зарізав одногрупника та його матір
Пияцтво з одногрупником, призвело до подвійного вбивства.

На Сумщині в Охтирському районі житель села Хай-Мошенка 18-річний студент зарізав свого одногрупника, а потім його матір. Орієнтовно подія сталась увечері 25 жовтня, повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Вранці 26 жовтня чоловік повернувся додому, де його мали чекати дружина та син. Коли двері ніхто не відкрив, чоловік розбив вікно та потрапив у будинок. Там його чекала страшна знахідка - закривавлені тіла його сина та дружини. Чоловік викликав поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка покинула дитину біля метро, щоб та не заважала пиячити

"На пошуки вбивці спрямували всі зусилля правоохоронців. Завдяки грамотно і професійно проведеній роботі за лічені години вдалося встановити, а потім і затримати молодика, якого обґрунтовано підозрюють у вбивстві жінки та хлопця. Ним виявився 18-річний одногрупник загиблого, який проживає на сусідній вулиці. Напередодні ввечері він прийшов у гості до товариша. Вони розпивали спиртні напої. Між юнаками виникла сварка, а потім і бійка, під час якої гість зарізав хлопця, а потім його матір", - зазначила керівник Охтирської місцевої прокуратури Юлія Слабунова.

Юнак заарештований. Йому загрожує 15 років тюрми.

У бійці зарізали атовця та серйозно поранили його брата.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець зарізав одногрупника та його матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі