середа, 26 листопада 2014 09:50

Харківські міліціонери затримали дві автівки з боєприпасами

Харківські міліціонери затримали дві автівки з боєприпасами
Фото: mvs.gov.ua

Протягом одного дня на блокпості біля міста Ізюм правоохоронці виявили два автомобілі, в яких перевозились гранати, гранатомети та набої.

Інформує прес-служба ГУ МВС України в Харківській області.

"Ввечері під час несення служби міліціонерами був зупинений автомобіль "Івеко". У машині перебували 50-річний водій та 52-річний пасажир, обидва – мешканці Івано-Франківської області. Під час огляду автомобіля було знайдено та вилучено дві гранати РГД-5 та 60 патронів калібру 7,62. Чоловіки затримані", - йдеться в повідомленні.

Через декілька годин правоохоронці зупинили автомобіль "Volzwagen" під керуванням 52-річного львів'янина, який їхав із зони АТО.

"У салоні знаходився 46-річний пасажир, також житель Львівської області, у якого під час огляду при собі, а також в особистих речах, було виявлено та вилучено споряджений гранатомет РПГ-18, 6 ручних гранат та 176 набоїв до стрілецької зброї. Наразі підозрюваний затриманий", - додали в міліції.

Виявлені злочини караються позбавленням волі до 7 років.

Зараз ви читаєте новину «Харківські міліціонери затримали дві автівки з боєприпасами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі