пʼятниця, 23 березня 2012 19:16

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

"Хай бидло працює, а я буду жити круто" - миколаївський ґвалтівник

"Хай бидло працює, а я буду жити круто" - миколаївський ґвалтівник
Євгенія Краснощока в юності били однолітки. Фото: gazeta.ua

Одного із ґвалтівників Оксани Макар Євгенія Краснощока в юності били однолітки. Він жив із матір'ю та молодшим братом Славіком у гуртожитку.

"Він не довго тут жив. Був слабкий фізично. Його часто однолітки били. А він здачі дати не міг. Тільки злився на них. Довго не витримав, в 17 років переїхав кудись з гуртожитка. Потім женився, в нього дочка народилася. Через кілька місяців розвівся, правда. Але сюди більше ніколи не вертався", - розказав Арсен, сусід Краснощоких по гуртожитку.

Після того, як правоохоронці розшукали матір Євгенія Краснощока і розказали, що син зізнався в зґвалтуванні та підпалі Оксани Макар, Людмила Краснощок переїхала з гуртожитку в приватний будинок у приміське село Балабанівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Макар ходила на трасу заробляти проституцією - сусідка

"Вона хотіла повіситися, але молодший син, Славік, витягнув її з петлі. Після того вона сказала, що не виправдовує Женю, бо відмовилася від нього ще в 17 років. Він не хотів йти працювати. Казав, хай бидло працює, а він буде жити круто", - додав Арсен.

Нагадаємо, 9 березня, в кафе "Рибка" 18-річна Оксана познайомилася із Присяжнюком, 23-річним Євгенієм Краснощоким та 22-річним Артемом Поганисяном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подруга Оксани Макар вірить, що та могла спровокувати хлопців

Вони пішли до квартири Максима, через дорогу від кафе. Там дівчину зґвалтували і придушили. Непритомну віднесли на будівельний майданчик, неподалік дому. Кинули в яму зі сміттям та підпалили. Наступного дня чоловік, який прийшов забрати машину зі стоянки, почув стогін. Викликав міліцію. Обгорілу та голу Оксану знайшли в ямі із тліючим сміттям та відвезли до лікарні.

Детальніше читайте у свіжому випуску "Газети по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «"Хай бидло працює, а я буду жити круто" - миколаївський ґвалтівник ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі