четвер, 14 січня 2021 15:35

Господар побив молотком і підпалив гостя
4

Фото: facebook.com/vinn.police

У селі Івча Літинського району на Вінниччині затримали 45-річного чоловіка, який побив і підпалив свого 40-річного гостя.

Подія сталася 13 січня близько 20:00, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Зловмисник запросив потерпілого до себе в гості. Але згодом між чоловіками виник раптовий конфлікт і господар кілька разів вдарив односельця молотком по голові та руках. На цьому розлючений чоловік не заспокоївся. Він приніс із сараю каністру з бензином, облив ним гостя та підпалив", - розповів Костянтин Коробчинський із Вінницького районного управління поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла жінка, яку підпалив 19-річний брат

Потерпілий із забоями та опіками перебуває в лікарні. Про підозрюваного відомо, що він близько 20 років провів за ґратами за крадіжки, розбої та порушення адміннагляду. Тепер йому загрожує до 15 років в'язниці.

У селі Тернівка Вільнянського району Запорізької області 25-річний чоловік підпалив свою 57-річну гостю. Доки жінку тушили інші гості, зловмисник утік. Його затримали в цьому ж селі, ховався в матері.

Зараз ви читаєте новину «Господар побив молотком і підпалив гостя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі