вівторок, 18 вересня 2012 10:27

Голову Башара Асада оцінили в 25 мільйонів доларів

Голову Башара Асада оцінили в 25 мільйонів доларів
Нагорода за Башара Асада пропонується не вперше. Фото: ohranka.com

Повстанська Вільна армія Сирії запропонувала винагороду у розмірі 25 мільйонів доларів за видачу "живим або мертвим" президента країни Башара Асада.

Як заявив один з командирів повстанців, в першу чергу, пропозицію про винагороду направлено до членів близького оточення сирійського президента. За його словами, обіцяні гроші готові виплатити якісь бізнесмени, які підтримують Вільну армію Сирії.

Нагорода за Башара Асада в ході повстання в Сирії пропонується не вперше. У травні 2012 року авторитетний саудівський релігійний діяч Алі аль-Рабіеі пообіцяв 450 тисяч доларів за вбивство сирійського президента. Коментуючи свою пропозицію, аль-Рабіеі назвав Асада "вбивцею, чиї злочини потрясли весь світ".

Протистояння в Сирії між Башаром Асадом і його супротивниками триває з березня 2011 року. Його жертвами за цей час, згідно з підрахунками опозиції, стали більше 27 тисяч людей.

Зараз ви читаєте новину «Голову Башара Асада оцінили в 25 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі