субота, 26 грудня 2020 17:57

Газовоз збив стовп та перекинувся - оголосили евакуацію
4

На вулиці Житомира перекинувся газовоз
Фото: zt.dsns.gov.ua
На вулиці Житомира перекинувся газовоз
На вулиці Житомира перекинувся газовоз
На вулиці Житомира перекинувся газовоз

У Житомирі на вулиці перекинулася цистерна зі скрапленим газом. Під загрозою витоку газу та вибуху рятувальникам довелося терміново евакуювати мешканців прилеглих будинків.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про те, що на вулиці Чуднівській перекинувся газовоз та збив тролейбусну електроопору, надійшло до екстрених служб близько 14-ї години суботи 26 грудня. На місце оперативно прибули патрулі поліції та 4 підрозділи рятувальників.

Як з'ясували, водій автоцистерни не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою і перекидання газовозу, який перевозив 13 куб. м скрапленого газу (пропану-бутану). В результаті аварії був пошкоджений запобіжний клапан на цистерні, що призвело до витоку газу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухнуло колесо: показали відео карколомної аварії бензовоза

Екстрені служби спрацювали злагоджено. Працівники поліції перекрили рух транспорту в обох напрямках вулиці. Також через загрозу вибуху з прилеглих будинків евакуювали 12 осіб. Працівники РЄС знеструмили лінії електропередач.

Аби припинити витік газу, рятувальники наклали бандаж на цистерну. Також ними забезпечено пожежну безпеку на місці події.

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав. До ліквідації наслідків ДТП залучили 15 рятувальників та 4 одиниці техніки.

На трасі Київ-Чоп, поблизу села Світина Житомирської області, в лоб зіткнулися легковик Skoda Fabia і вантажівка Scania. Аварія сталася 17 листопада близько 7:30. Унаслідок ДТП 18-річний водій легковика із Львівської області й 2 його пасажирів загинули на місці.

Зараз ви читаєте новину «Газовоз збив стовп та перекинувся - оголосили евакуацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі