понеділок, 05 серпня 2019 13:10

Гайсинські поліцейські затримали злочинну групу

Гайсинські поліцейські затримали злочинну групу
Викрадений "Опель", який вдалося відшукати працівникам Гайсинської поліції. Фото: Нацполіція

Група злочинців із трьох осіб упродовж деякого часу займалася грабежами в Гайсинському районі. На учасників групи вдалося вийти після заяви потерпілого 62-річного пенсіонера. Він повідомив у поліцію про невідомих, які 31 липня, близько 22:00, його пограбували. На міській вулиці він зустрівся із незнайомцями. Від сильного удару в обличчя чоловік упав і знепритомнів. Коли прийшов до тями, виявив відсутність грошей, банківських карт і телефона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік загинув, рятуючи телефон

Завдяки оперативним заходам поліцейські заарештували підозрюваних. Двоє з них – раніше судимі місцеві жителі віком 30 та 34 роки. Третьому 28 років. У ході слідства з'ясувались обставини злочину, в якому фігурував найстарший учасник групи. Напередодні 34-річний чоловік викрав "Опель" у жителя Кочурова Гайсинського району. Поліцейські встановили за чоловіком ще декілька злочинів, в яких він зізнався. Триває досудове слідство.

Кількість злочинів у Вінницькій області за перше півріччя 2019 року з аналогічним періодом минулого зменшилася на 10 тисяч. Станом на липень зареєстровано і розслідувано 48 тис. 100 випадків.

Зараз ви читаєте новину «Гайсинські поліцейські затримали злочинну групу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають