понеділок, 14 грудня 2015 16:13

ФСБ "прибрала" Дрьомова, на черзі ще кілька "польових командирів" - Бутусов

ФСБ "прибрала" Дрьомова, на черзі ще кілька "польових командирів" - Бутусов
Фото: УНІАН

Ватажка "казаків" Павла Дрьомова знищили бійці ФСБ РФ.

Про це на своїй сторінці написав головний редактор інтернет-видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

"Тепер в "ЛНР" залишилися з ватажків терористів, які грають в "ідейність", "Лєший" і Дрьомов. Також конкурує з Плотницьким в грабежах і віджиманні російський терорист Козіцин. Будемо чекати від ФСБ нових ліквідацій", - написав Бутусов.

За його словами, російські куратори "нафарширували" вибухівкою "Ленд Крузер" Дрьомова, який подарував "казаку" його заступник.

"Тепер пора ліквідувати Олексія Павлова - "Лєшого" - останнього польового командира, який конфліктував із Плотницьким. Козіцина теж було б непогано, але він зараз обережний, часто виїжджає в РФ, побоюється зачистки.

Міжусобні війни між бандами підірвали мотивацію і бойовий дух супротивника. Це позитив", - написав Бутусов.

У цьому плані дещо відстає "ДНР", зазначив журналіст.

"Давно пора Захарченку ліквідувати банду "Хмурого" - занадто багато скандалів і конфліктів вона створює. Думаю, вбивства польових командирів "ДНР" ще попереду. По іншому не буде - банди ділять сфери впливу, джерела доходів, російське бабло від "кураторів". Діалектика. Бандити будуть воювати між собою", - упевнений Бутусов.

Нагадаємо, 12 грудня лідера бойовиків "ЛНР" Павла Дремова вбили дорогою на власне весілля.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ "прибрала" Дрьомова, на черзі ще кілька "польових командирів" - Бутусов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі