вівторок, 27 лютого 2007 19:03

Фігурист Плющенко може подати в суд на Тотьмяніну і Мариніна

Олімпійські чемпіони Тетяна Тотьмяніна і Максим Маринін підписали контракт на участь у проекті Євгенія Плющенка "Золотий лід Страдіварі", проте кілька днів тому в односторонньому порядку розірвали договір, щоб виступити в шоу Іллі Авербуха "Зірки на льоду". Про це розповіла керівник PR-відділу продюсерського центру Ice Vision Світлана Рябінкова, яка працює з шоу Плющенка.

Коментуючи це, менеджер Плющенка Арі Закарян відзначив, що поки він не може сказати, які заходи будуть прийняті у зв"язку з відмовою Тотьмяніної і Мариніна.

- У нас тур починається завтра. Якщо вони завтра не з"являться, то ми знатимемо, що вони відмовилися. Після цього і робитимемо висновки, - сказав він.

Закарян підтвердив, що можливо справа дійде і до судового процесу.

- Просто так ми цього не залишимо, адже існує договір, додав Закарян.

Подробиці контракту, згідно з яким можна говорити про правомірність розірвання Тотьмяніною і Мариніним угоди в односторонньому порядку, поки не розголошуються.

В середу перше шоу в турі Євгенія Плющенка пройде у Мурманську, і, за словами Тетяни Тотьмяніної, їхньої пари там не буде. Також на 28 лютого намічене шоу Іллі Авербуха в Набережних Челнах, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Фігурист Плющенко може подати в суд на Тотьмяніну і Мариніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі