пʼятниця, 13 вересня 2013 12:15

Фастівського маніяка, який по-звірячому вбив та зґвалтував 9 жінок, засудили до довічного

Фастівського маніяка, який по-звірячому вбив та зґвалтував 9 жінок, засудили до довічного
Фото: fastiv.biz

Фастівський міськрайонний суд засудив до довічного ув'язнення серійного вбивцю і гвалтівника, який протягом 5 років скоював злочини на території Фастівського району Київської області.

Як повідомляє прес -служба прокуратури Київської області п'ятницю, на рахунку вбивці - 9 жертв. Серед них дорослі жінки і неповнолітні дівчата.

Прокуратура довела, що протягом 2006-2011 рр., раніше судимий уродженець м. Боярка Київської області скоїв серію вбивств і згвалтувань. 46 річний чоловік був неодружений, не працював і сильно пив. Проживав у м.Фастові разом зі своєю співмешканкою. Свої звірячі злочини він скоював у Фастівському районі.

"Своїх жертв вбивця душив або вбивав ножем. Жінок маніяк переважно вартував у відокремлених місцях. Переконавшись, що поблизу нікого немає, він нападав на них, затягував у лісосмугу і гвалтував. Щоб жертви не зверталися в міліцію, душив їх. Тіла нелюд залишав на місці злочину, присипавши листям і гілками. Не пощадив маніяк і власної падчерки", - наголошується в повідомленні прес-служби.

Дії засудженого кваліфіковані відповідними статтями Кримінального кодексу України, тобто як умисне вбивство з особливою жорстокістю поєднане із згвалтуванням та розбійним нападом.

"У судовому засіданні вина чоловіка в інкримінованих йому злочинах повністю доведена. При проведенні процесуальних та слідчих дій поводився стримано. Самостійно розповідав і показував на місцевості, як вбивав і гвалтував. Засуджений повністю визнав свою провину, але, так і не розкаявся у скоєному", - підкреслили в прокуратурі.

Зараз ви читаєте новину «Фастівського маніяка, який по-звірячому вбив та зґвалтував 9 жінок, засудили до довічного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі