Ексклюзиви
пʼятниця, 24 серпня 2007 11:58

Естонія оштрафувала співробітника мерії Москви за пияцтво

Естонська поліція направила ухвалу про штраф за пияцтво заступникові одного з департаментів мерії Москви Анатолію Сорокіну, якого поліцейські виявили 3 травня напідпитку на таллінськой вулиці Нійне.

"У чоловіка була рана на голові і поліцейські викликали "швидку допомогу". Чоловік був нетверезий, був дуже агресивний, відмовлявся від першої допомоги і розмахував руками", - нагадує прес-секретар департаменту естонської поліції газеті SL Ohtuleht.

Чоловіка доставили в наркологичекую клініку Війсмарі, де у нього діагностували середній ступінь сп"яніння, а потім звідти його переправили в поліцейський відділок протверезитися.

Тоді ж уряд Москви виступив із заявою, стверджуючи, що естонська поліція в Талліні нібито "по-звірячому побила" заступника керівника департаменту міжнародних зв"язків міста Москви Анатолія Сорокіна. Мерія Москви стверджувала, що на Сорокіна напали естонські поліцейські, які його побили і доставили у відділок, хоча при ньому був службовий паспорт.

За даними естонської поліції, справа Сорокіна завершена. У відповідності ухвалою московському чиновникові виписаний штраф, який направлений йому в Москву, повідомляє Газета.Ru.
Зараз ви читаєте новину «Естонія оштрафувала співробітника мерії Москви за пияцтво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути