Ексклюзиви
понеділок, 26 лютого 2007 10:53

Екс-глава українського бюро Інтерполу пояснив причини свого звільнення

- Таке рішення я прийняв не тому, що з чимось не згоден, а тому, що прийшов в певній команді, яка відстоювала певні принципи, - пояснив Кирил Куліков в інтерв"ю газеті "Комерсант".

Нагадаємо, що про відставку голови українського бюро Інтерполу Кирила Кулікова стало відомо 23 лютого. Того дня міністр внутрішніх справ Василь Цушко розкритикував роботу відомства, очолюваного Куликовим. Головним аргументом Цушка було те, що повідомлення про міжнародний розшук колишніх високопоставлених чиновників були передвиборним піаром.

- Це питання команди, - пояснив Куліков. - Хто міг підготувати доповідь, яка взагалі не відповідає дійсності? Треба провести розслідування, з"ясувати це. Думаю, що доповідь, яку міністр прочитав, він побачив вперше і сам здивувався тому, що там написане. Хтось навмисно чи ненавмисно, але намагається міністра підставити, показати, що він не готовий. Не знаю, чий це план, але короля робить команда.

За матеріалом видання "Комерсант-Україна"

Зараз ви читаєте новину «Екс-глава українського бюро Інтерполу пояснив причини свого звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути