четвер, 10 березня 2011 21:49

Джарти: "Хімічна зброя у Чорному морі - це лише брудні розмови"

Джарти: "Хімічна зброя у Чорному морі - це лише брудні розмови"

Біля берегів Криму немає бочок з бойовим хімічною зброєю часів Другої світової війни.

Про це в інтерв'ю "5 каналу" сказав голова Ради міністрів АРК Василь Джарти.

"Однозначно це піар-кампанія нашої сусідньої країни (Росії - ред.). Зрозуміло, чому це роблять. Проте незрозуміло, чому на телебаченні іншої країни виступають українці і говорять про країну, зокрема про Крим, факти, які не мають жодного підтвердження. Це дестабілізує ситуацію у сфері туризму", - зазначив він.

Джарти вважає, що владу навмисно хочуть втягнути у скандал.

"Скажу як керівник - немає жодних сигналів, жодних документів, які б підтверджували те, що щось загрожує екологічній безпеці Криму. Таке враження, що хочуть владу Криму втягнути у якісь розмови, щоб підняти цей незрозумілий пласт", - наголосив кримський глава.

На запитання, чи буде якась реакція на сюжет російського телеканалу від української влади, Джарти сказав, що "одну заяву щойно зробив".

"Зроблю ще одну офіційну заяву. Мене буде неможливо втягнути у якісь брудні розмови, щоб дестабілізувати ситуацію. Шкода, що люди, які намагаються представляти Україну, зокрема депутати Верховної Ради, говорять такі нехороні речі", - поскаржився він.

Голова Ради міністрів АРК додав, що йому б не хотілося більше коментувати цю тему.

Як відомо, російський канал НТВ зняв сюжет про сотні металевих бочок з бойовими отруйними речовинами уздовж узбережжя Криму. Коментарі з цього приводу журналістам давав "нунсівець" Володимир Ар'єв.

Зараз ви читаєте новину «Джарти: "Хімічна зброя у Чорному морі - це лише брудні розмови"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі