неділя, 12 липня 2020 10:12

Двоє підлітків загинули на очах у друзів

Двоє підлітків загинули на очах у друзів
У Бережанському районі Тернопольскої області в ставку потонули два підлітки 15 і 16 років. Фото: tp.npu.gov.ua

У Бережанському районі Тернопольскої області трагічно загинули двоє підлітків. Хлопці втопилися на очах у своїх друзів.

Трагедія трапилася у суботу, 11 липня, близько 18.30 на ставку між селами Мечищів та Вільховець. Загиблі – 16-річний житель Бережан та 15-річний житель села Вільховець, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річна школярка втопилася разом із 19-річним другом

"Хлопці відпочивали на ставку в компанії ще трьох неповнолітніх. В якийсь момент двоє підлітків пішли купатися та не змогли самостійно вибратися з води. Одного зі хлопців рятувальники витягнули вже мертвим, інший підліток помер у реанімації лікарні", - сказано в повідомленні.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження та встановлюють всі обставини трагедії. Вкотре закликають батьків пильнувати за своїми дітьми, не відпускати їх купатися на водойми без супроводу дорослих.

У ставку поблизу села Першотравневе Розівського району Запорізької області потонули дві 11-річні дівчини. Подруги без дозволу батьків поїхали на велосипедах до місцевої водойми.

Зараз ви читаєте новину «Двоє підлітків загинули на очах у друзів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі