четвер, 16 лютого 2017 14:26

Двоє дітей підпалили власний будинок

Двоє дітей підпалили власний будинок
kherson.dsns.gov.ua

У селищі Мала Олександрівка Великоолександрівського району на Херсонщині двоє дітей підпалили будинок. Пожежа сталася 15 лютого по вулиці Шевченка. Сусід разом із батьком врятували хлопчиків. Викликали пожежників.

Про це розповіли у прес-службі ДСНС в області.

"Першим дим помітив сусід. Він разом із батьком дітей кинувся визволяти хлопчиків. Їх винесли з будинку. Викликали рятувальників та швидку. 2 та 3-річний хлопчики були самі вдома. Бавилися сірниками. Внаслідок цього сталася пожежа. Зі слів батьків, дітей залишили на декілька хвилин. Вогонь охопив 12 кв. м. Самі діти не постраждали. На місці їх оглянули медики "швидкої". Їх життю нічого не загрожує. Пожежу ліквідували за півгодини. На підлозі знайшли порожні коробки з-під сірників. Попередня причина - дитячі пустощі з вогнем", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жахлива трагедія - дитина згоріла живцем

У Шполі на Черкащині 3-річна дівчинка випадково підпалила будинок, поки бабуся вийшла на вулицю. Старенька кинулася визволяти перелякану онуку. Викликала рятувальників. Дівчинка не постраждала.

Зараз ви читаєте новину «Двоє дітей підпалили власний будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі