середа, 17 липня 2019 15:41

Двоє братів зґвалтували та пограбували жінку
4

В Одесі  двоє братів  зґвалтували 25-річну жінку в таксі
Фото: od.npu.gov.ua
В Одесі  двоє братів  зґвалтували 25-річну жінку в таксі
В Одесі  двоє братів  зґвалтували 25-річну жінку в таксі
В Одесі  двоє братів  зґвалтували 25-річну жінку в таксі

16 липня близько 23.00 в Одесі двоє братів зґвалтували 25-річну жінку.

Вона викликала через мобільний додаток таксі, аби доїхати до центру міста. За викликом приїхав автомобіль, в салоні якого, крім водія, знаходився ще один чоловік, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"У районі вул. Лиманної невідомі завезли потерпілу у безлюдне місце. Погрожуючи ножем – зґвалтували. Після скоєного забрали в потерпілої сумку та мобільний телефон. Її залишили біля очерету та поїхали геть", - сказано в повідомленні.

До поліції одеситці допоміг дістатися водій автівки, що проїжджав неподалік. За кілька годин поліцейські вийшли на підозрюваних. Вони виявилися рідними братами 24 та 22 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтівник напав на жінку серед вулиці

"Чоловіки вже потрапляли у поле зору правоохоронців. У травні цього року вони скоїли розбійний на іншу жительку Суворовського району. Тоді суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави. Не зважаючи на те, що прокуратура звернулася з клопотанням про обрання більш жорсткого запобіжного заходу, рішення суду залишилося незмінним і після внесення застави зловмисники повернулися додому. Їх затримали вдома у Лиманському районі. У їх будинку та автомобілі провели обшук та вилучили речові докази злочину", - додали в поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Обидва підозрювані затримані. З ними проводяться невідкладні слідчі дії.

В Оболонському районі Києва двоє чоловіків та жінка відпочивали та розпивали алкоголь. Після цього чоловіки запропонували жінці зайнятися сексом, проте вона відмовилася. Тоді чоловіки побили знайому до втрати свідомості і по черзі зґвалтували.

Зараз ви читаєте новину «Двоє братів зґвалтували та пограбували жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі