понеділок, 13 липня 2020 13:30

ДТП із 4 загиблими: що відомо про стан єдиного вцілілого 12-річного хлопця

ДТП із 4 загиблими: що відомо про стан єдиного вцілілого 12-річного хлопця
На Столичному шосе в Києві в результаті ДТП загинуло подружжя і 2 їхніх дітей. Ще один син - у лікарні. Фото: kyiv.npu.gov.ua

12-річний хлопець, єдиний, хто вижив у страшній ДТП на Старообухівській трасі під Києвом, як і раніше, у стабільно важкому стані.

Лікарі борються за його життя. Про це з посиланням на джерела в поліції повідомляє "Страна".

За даними видання, стан підлітка не погіршився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мав 2 судимості: розповіли про підозрюваного у масштабній аварії під Києвом

Що стосується винуватця аварії Антона Желепи, він в лікарні швидкої медичної допомоги закритого типу. Зараз лікарі очікують на результати його аналізів.

Суд щодо міри запобіжного заходу, швидше за все, призначать на 14 липня.

Водій-винуватець Антон Желепа був п'яним, у його крові виявили 1,37 проміле алкоголю. Він їхав дорогою на Mercedes, який викрав у роботодавця, в якого працював на дачі. За 20 хвилин після аварії автомобіль оголосили у розшук. Спочатку водій Mercedes протаранив Mercedes Sprinter, а потім вилетів на зустрічну смугу, де врізався у Hyundai. В автівці одразу ж загинули подружжя та їхня 8-річна донька. Згодом у лікарні помер також 10-річний хлопчик. За життя ще однієї дитини, 12-річного хлопчика, борються лікарі.

Зараз ви читаєте новину «ДТП із 4 загиблими: що відомо про стан єдиного вцілілого 12-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі