Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2020 11:41

Дружину Кожари допитають у суді: трансляція засідання

Дружину Кожари допитають у суді: трансляція засідання
Ексміністр закордонних справ Леонід Кожара із дружиною Мариною Козерод прийшли на судове засідання. Фото: facebook.com/millerlawfirm

У Шевченківському районному суді Києва продовжують розгляд клопотання про обрання міри запобіжного заходу ексміністру закордонних справ Леоніду Кожарі. Його підозрюють в умисному вбивстві товариша - столичного бізнесмена Сергія Старицького.

Напередодні стороною захисту заявлено клопотання про допит дружини підозрюваного Марини Козерод. Оскільки вона начебто зізналася в злочині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буду розстрілювати": що казав Кожара одразу після загибелі Старицького

Жінка подала до прокуратури заяву "про зізнання у вчиненні кримінального правопорушення-казусу", повідомили кореспондентові Gazeta.ua в юридичній компанії "Міллер", яка представляє інтереси родини вбитого.

Адвокат частково зачитав цю заяву, в якій йдеться про те, що Козерод намагалась забрати пістолет у Сергія Старицького в той вечір, і сталась трагедія.

Сергій Старицький був головою правління телеканалу "Інтер", останні 13 років - директором рекламного холдингу "Атлантик Груп". Дружив із Леонідом Кожарою майже 40 років, навчалися в одній групі в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. 21 лютого Старицький приїхав у гості до Кожар. Дружина ексміністра накрила стіл, випили спиртного. Коли пролунав постріл, жінка була в іншій кімнаті, за її словами. Зайшла на кухню. Гість був мертвий, у руках затиснутий пістолет. Поліцейські зафіксували самогубство, однак справу перекваліфікували на вбивство. Кожару затримали 25 березня. Того ж дня його дружина зробила зізнання.

Зараз ви читаєте новину «Дружину Кожари допитають у суді: трансляція засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути