понеділок, 29 червня 2020 12:34

Дружина депутата застрелилася: поліція розбирається

Дружина депутата застрелилася: поліція розбирається
33-річна Крістіна Івануна померла на місці події. Її чоловік Ігор знаходився у помешканні, повідомляють у поліції Миколаївської області. Фото: facebook.com

Дружина депутата Миколаївської облради загинула від поранення з травматичної зброї. Нібито вистріла собі в голову. Поліція з'ясовує обставини. Депутат каже про самогубство, повідомляють у відділі комунікації поліції Миколаївській області.

Загибла Крістіна Івануна була дружиною депутата Ігоря Івануни. Він в облраді представляє партію "Батьківщина", пише місцеве видання "Преступности.НЕТ".

"Сьогодні, 29 червня, близько десятої години ранку до поліції надійшло повідомлення від 34-річного депутата Миколаївської обласної ради про те, що його дружина з травматичної зброї спричинила собі поранення в голову.
33-річна жінка померла на місці події. Її чоловік знаходився у помешканні. Наразі всі обставини та причини події з'ясовують", – повідомляє поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковник поліції розніс собі голову з карабіна

За даними Держстату України, у 2018 році сталося 6279 самогубств. Інформації за 2019-й не дають.

Зараз ви читаєте новину «Дружина депутата застрелилася: поліція розбирається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі