середа, 13 листопада 2019 13:32

Другу Богдана дозволили будувати скандальні висотки на Печерську

Другу Богдана дозволили будувати скандальні висотки на Печерську
Йдеться про будову на зсувонебезпечному схилі. Фото: glavcom.ua

Дозвіл будувати висотки на Печерську в Києві попри порушення і відсутність необхідної документації отримав київський забудовник Андрій Вавриш, друг глави Офісу президента України Андрія Богдана.

Ділянка площею в 2,3 га розташована на Вільшанській, 2-6. У частині документів збільшена реальна площа орендованої ділянки вдесятеро - з 2,3 га до 23, про це йдеться у розслідуванні Bihus.info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди Зеленського таємно зустрічалися з українськими олігархами - "Схеми"

У серпні компанія МК 8, якою керує працівник Вавриша, взяла її в суборенду, а вже на початку вересня Державна архітектурно-будівельній інспекція видала їй дозвіл для будівництва першої черги житлового комплексу.

Та за даними журналістів, у проекті порушено Генеральний план, де ця ділянка значиться зоною середньої забудови, тобто призначена для будинків максимум на 8 поверхів. Більше того, йдеться про зсувонебезпечний схил, тобто будувати тут небезпечно.

Також компанії, наближені до Богдана та Вавриша, зводять житловий комплекс на майже 30 га рекреаційної землі Національної академії внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «Другу Богдана дозволили будувати скандальні висотки на Печерську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі