четвер, 29 серпня 2019 08:54

Доньку підрізав, а сина кинув у колодязь: чоловік розправився із дітьми

Доньку підрізав, а сина кинув у колодязь: чоловік розправився  із  дітьми
На Черкащині чоловік намагався вбити двох своїх дітей. Фото - ch.npu.gov.ua

На Черкащині чоловік намагався вбити двох своїх дітей. Моторошний випадок стався ввечері 28 серпня в одному з сіл Тальнівського району.

Чоловік декілька разів вдарив ножем прийомну 10-річну доньку, а рідного 3-річного сина кинув у колодязь заглибшки 18 м. Після цього втік, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 252 удари ножем: чоловік жорстоко розправився з матір'ю

На час приїзду рятувальників і медиків діти були живі. Хлопчика дістали з колодязя та передали лікарям, які вже надавали допомогу пораненій дівчинці. Дітей забрали до лікарні.

Нападника на власних дітей знайшли на території району, він переховувався у кущах. Його затримали, із ним працюють слідчі.

У поліції відкрили кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує 15 років за ґратами або довічне позбавлення волі.

34-річному жителю смт Шевченкове в Ізюмському районі на Одещині загрожує довічне ув'язнення за вбивство 7-річного сина. Чоловік "виховував" своїх малолітніх дітей. На думку батька, 7-річний хлопчик і 8-річна дівчинка погано поводилися і не слухалися. Лайка перейшла в бійку. Обвинувачений схопив сина і жбурнув його на металеву стійку ліжка. Дитина вдарилася тім'яною частиною голови. Майже відразу травмований хлопчик почав скаржитися на сильний біль. Однак батько не викликав "швидку" і забороняв робити це дружині.

Зараз ви читаєте новину «Доньку підрізав, а сина кинув у колодязь: чоловік розправився із дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі