пʼятниця, 08 жовтня 2010 13:03

Донецький наркоман увірвався в аптеку і захопив заручників

Донецький наркоман увірвався в аптеку і захопив заручників
Тридцятирічний чоловік-наркоман увірвався в аптеку міста Торез Донецької області та, погрожуючи фармацевту і покупцеві зброєю, вимагав гроші та медикаменти.

Про це повідомив Департамент зв'язків з громадськістю МВС України.

Увечері в четвер наркоман зайшов до приміщення аптеки, озброєний холодною зброєю. У той час в аптеці перебували фармацевт і одна жінка-покупець. Злодій приставив до горла заручниці ніж і почав вимагати від працівниці аптеки гроші.

За викликом на місце події терміново прибула слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом міськвідділу міліції, а також наряди патрульно-постової служби.

Коли міліціонери під'їхали до приміщення, невідомий, погрожуючи ножем біля горла заручниці, зажадав негайно видати йому первінтин і ацетильований опій.

"Дайте вінт або ширку, а то всіх порішу!", - кричав наркоман в стані так званої "ломки".

На місце події за викликом оперативників прибула машина швидкої допомоги. Почалися переговори, під час яких міліціонери умовляли злочинця відпустити заручниць. Йому запропонували ін'єкцію морфію, але той відмовився. Потім йому запропонували шприц із звичайним фізіологічним розчином.

Не відпускаючи заручницю, той наказав фармацевту зробити йому ін'єкцію.

Відчувши, що розчин не діє, зловмисник почав погрожувати вбити заручниць.

У цей момент оперативник непомітним жестом подав жінці-заручниці знак повільно відходити від злочинця, і їй вдалося сховатися в сусідньому приміщенні. У ту ж мить дівчина-фармацевт наблизилася до дверей, і працівники міліції швидко вивели її з торгового залу.

Зловмисник з ножем кинувся на міліціонерів, але правоохоронці зробили кілька пострілів з травматичної зброї і поранили злочинця в стегно і ногу.

Вже поранений зловмисник завдав собі незначне проникаюче поранення черевної порожнини. Його знешкодили і доставили в міську лікарню. Загрози його життю немає.

Жінки-заручниці, як повідомляють правоохоронці, отримали психологічну травму. За даним фактом слідчий відділ Торезької міліції порушив кримінальну справу за статтею "захоплення заручників".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Донецький наркоман увірвався в аптеку і захопив заручників ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі